Πόσο βαθιά είναι ο πάτος;

Του Δημοσθένη Καραγιάννη

Κι ερχόμαστε τώρα να ψάξουμε να δούμε μέχρι που τραβάει το βάθος του εξευτελισμού του ομοϊδεάτικου κράτους μας με αυτόν του δολοφόνου ναζί Νετανιάχου.

Στο συλλαλητήριο της περασμένης εβδομάδας στο Σύνταγμα με τις χιλιάδες λαού να διαδηλώνει για το σταμάτημα της γενοκτονίας των Παλαιστινίων από το κράτος ναζί του Ισραήλ, γίναμε μάρτυρες μιας ωραίας πράξης ενός Παλαιστινίου που έγινε στο χώρο της συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος. Προσπάθησε κι έβαλε την σημαία της Παλαιστίνης δίπλα στην ελληνική σημαία σε στύλο της  πλατείας Συντάγματος, δηλαδή στο χώρο που γινόταν η εκδήλωση και η συναυλία υπέρ των Παλαιστινίων.

Δείτε:

Προσήχθη 22χρονος Παλαιστίνιος που έκανε το… έγκλημα να υψώσει παλαιστινιακή σημαία στο Σύνταγμα

Φυσικά οι προπαγανδιστές του πολέμου μας έδειξαν μόνο τη φωτογραφία ανύψωσης της Παλαιστινιακής σημαίας, για να μπορεί ο ναζιστοθρεμμένος Πλεύρης να φτιάξει το παραμύθι του και να εξευτελίσει για μια ακόμη φορά τη χώρα μας διεθνώς! Κι όχι μόνο αυτό, ο ψευτάκος! Εξισώνει και δικαιολογεί τον αφανισμό ενός λαού ολόκληρου, του λαού της Παλαιστίνης, με πρόσχημα το ισραηλινό ιδεολόγημα – πόσο βολικό για την  ιδεολογία του!!! – της «αυτοάμυνας» του Ισραήλ. Αυτοάμυνα έξω από τη χώρα, πως αυτοάμυνα νοείται;

Γνωρίζουν όμως καλά τα ναζίδια. Ξέρουν πως για να δικαιολογήσουν τις σφαγές και δολοφονίες της δικής μας Κατοχής από τους «προγόνους» τους δωσίλογους, προδότες, ταγματασφαλίτες, χωροφύλακες, σουμπερίτες και λοιπά κατακάθια – υπηρέτες του ναζισμού και να τα ξεπλύνουν ιστορικά και από τη μνήμη του λαού μας, πρέπει να προετοιμάσουν καλύτερα το έδαφος. Χρειάζονται «λαγοί» – στρατιές καθάρματα χασοδίκηδων, λαβρυφόρων, κακοκαιρίδηδων και λοιπών κοινωνικών και πολιτικών ρύπων, νομίζοντας πως έτσι θα αμβλύνουν τη μορφή του τέρατος με το οποίο είναι σε σφιχτό εναγκαλισμό!

Πρόκειται λοιπόν για ένα φονικό ιδεολόγημα – κατασκεύασμα της ισραηλινής πολεμικής προπαγάνδας (καθημερινά διαψεύδονται τα …εκθέματα που κατασκευάζονται από τους μαθητές του Γκέμπελ, Ισραηλινούς και κωλοσφουγγάριούς τους) να οικειοποιηθεί το κράτος δολοφόνος «νέο ζωτικό χώρο». Ήδη δηλώσεις των ισραηλινών στρατιωτικών φονιάδων μιλούν για βόρεια (στα χέρια του κράτους – τρομοκράτη) και νότια Γάζα. Ένα καθαρό πλην σαθρό ναζιστικό επιχείρημα!

Και εντελώς φυσικά κινήθηκε η ελληνική κυβέρνηση και η αστυνομία της να συλλάβει τον πατριώτη Παλαιστίνιο για πράξη που στρέφεται κατά των «ελληνικών συμφερόντων» υποταγής και εξάρτησης στο ΑμερικανοΝΑΤΟΕΕνωσιακό ναζιστικό σύμπλεγμα. Ευτυχώς δηλαδή που στην κατοχή δεν είχαμε το Μητσοτάκη με τη ναζιστική κυβέρνησή του. Γιατί σήμερα δεν θα είχαμε ως καλούς και φημισμένους διεθνώς πατριώτες – παγκόσμια παραδείγματα ανδρείας, φιλοπατρίας και αγωνιστικότητας – τον Αποστόλη Σιάντα και τον Μανόλη Γλέζο που κατέβασαν τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

Θα ισχυριστείτε βέβαια ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Διαφέρουν πολύ, όντως στην εικόνα. Στην ουσία όμως είναι ακριβώς ίδια. Μόνο πως κι εδώ ο λαός μας είναι σύσσωμος σχεδόν με τους Παλαιστίνιους, όπως και τότε ο λαός ήταν σύσσωμος με τη γενναία πράξη των παλικαριών, όπως και τώρα, και δεν κατέβηκε η ελληνική σημαία για να πεταχτεί στα σκουπίδια, αλλά επανατοποθετήθηκε στη θέση της δίπλα στην Παλαιστινιακή.

Ο θρασύδειλος ναζιστάκος όμως αυτό δεν το είδε, δεν το πρόσεξε, δεν τον βόλευε για το απάνθρωπο αφήγημά του! Έτσι σαν τη κόμπρα έριξε το δηλητήριό της κι ό,τι σκοτώσει… Και ω του θαύματος! Το κράτος τους, αστυνομία, κυβέρνηση, πρωθυπουργός, κι ένας συρφετός δημοσιογράφων, δημοσιολόγων, αναλυτών, σκοταδιστών, σκουπιδιών και παρατρεχάμενων, σαπιόμυαλων και σκατόψυχων άδραξαν την ευκαιρία να δηλητηριάσουν την ελληνική κοινωνία – που στέκει ακλόνητη στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, δίπλα στο λαό της Παλαιστίνης – επικαλούμενη το ψευδέστατο 41% που τάχα «κέρδισαν» στις πρόσφατες εκλογές τους!!!

Ο ισχυρισμός βέβαια του ναζιστάκου είναι ότι με την «αποκαθήλωση» της ελληνικής σημαίας προσβάλλεται και ατιμάζεται το εθνικό σύμβολο, από έναν «λαθρομετανάστη» (ακόμη δεν ξέραμε την εθνικότητα του «αποκαθηλωτή», αλλά το «μαντέψαμε» για να αφυπνίσουμε το κλίμα ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας της «υπονώτουσας μάζας των ομοϊδεατών» και λοιπών ναζισταριών που μετά τις μεγάλες αντιφασιστικές εκδηλώσεις του λαού μας και την καταδίκη του εγκληματικού πολιτικού τους φορέα και από τα αστικά δικαστήρια (ποιος να το πιστέψει;), κάπως συμμαζεύτηκαν!

Θα ήθελα λοιπόν να πω – κι αυτός ο λόγος του παρόντος – όχι στο ναζιστάκο που εξεμεί τέτοια επιχειρηματολογία – ο θεός του να την κάνει! –  εξάλλου το να απευθύνεται κανείς σε τέτοιου είδους ανθρωποειδή είναι, εκτός από ανόητο, παρανοϊκό και αναξιοπρεπές και γελοίο. Και που ξέρεις; Ίσως κάποιοι να ξεφύγουν απ’ τα νύχια και δόντια του τέρατος. Έτσι καταθέτω το κείμενο αυτό ως άποψη που παγκοσμίως αναγνωρισμένα βρίσκεται στη «σωστή μεριά της Ιστορίας», θέλοντας να τονίσω:

Α) η τιμή και η αξιοπρέπεια του κράτους δεν εξαρτάται από την παράλληλη έκθεση των σημαιών σε χώρο διαδήλωσης – στήριξης του αγώνα ενός λαού για την ύπαρξή του!

Β) η τιμή και η αξιοπρέπεια της χώρας μας στην ουσία είναι ανύπαρκτες με τις τόσες βάσεις κατοχής των ΑμερινανοΝΑΤΟικών κατακτητικών δυνάμεων σε ελληνικά εδάφη. Βάσεων – δολοφόνων που δουλικά υπηρετούν ξένα και όχι τα του λαού συμφέροντα…

Γ) η τιμή και αξιοπρέπεια υπερασπίζεται με το να συντάσσεσαι κάποιος, είτε ως άτομο, είτε ως κράτος, είτε ως εθνική συλλογικότητα με το δίκιο, τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη και να διέπονται από έναν αντιφασισμό και αντιναζισμό και απανθρωπιά  και να υποστηρίζει αυτές τις απαξίες έμπρακτα,

Δ) τιμή και αξιοπρέπεια έχει ένα κράτος (και ως συνέπεια και τα σύμβολα και οι εκπρόσωποί του χαίρουν του ανάλογου σεβασμού και όχι με το απαιτητό de facto του ναζιδίου), εφόσον και το ίδιο σέβεται τους πολίτες του. Και από νεοδημοκρατικό σεβασμό των δικαιωμάτων μας έχουμε ως τώρα αρκετά βιώσει και …χορτάσει

Ε) τιμή και αξιοπρέπεια αποκτά και διατηρεί ένα κράτος – κανένα δεν την κερδίζει επειδή του την παραχώρησαν ή του την εξασφάλισαν κάποιοι άλλοι!!! – με την δική του ανεξάρτητη πολιτική και αυτόνομες επιλογές στον πατριωτικό και διεθνή χώρο και όχι με την εθελοδουλική γλειφτοκωλία και υποταγή που ακολουθούν οι αστικές, ελληνικές κυβερνήσεις.

Στ) τιμή, αξιοπρέπεια και περηφάνια έχει ένας λαός, όταν το κράτος του φροντίζει για το λαό του, για τη ζωή του και ευημερία του λαού του, για την πολιτική του συνείδηση και συνειδητοποίηση, για την υποστήριξη της ορθής και τίμιας πολιτιστικής του παράδοσης, για το λαϊκό του πολιτισμό, για την παιδεία του, για την κάλυψη και μέριμνα των εκάστοτε σύγχρονων αναγκών των πολιτών του και για την πάντα τίμια πορεία του από τη «σωστή πλευρά της Ιστορίας»… Προϋποτίθεται όμως ότι επιβάλλεται να γνωρίζει την πραγματική ΙΣΤΟΡΙΑ των λαών, κι όχι ένα δικό του ηλίθιο κατασκεύασμα.

Βέβαια θα μπορούσα να απαριθμήσω δεκάδες επιχειρήματα, αλλά δεν επιθυμώ να επεκταθώ σε γνωστά απ’ όλους μας και δεν νομίζω ότι δεν υπέρχουν “μη ειδότες” στο θ΄λεμα που ταράζει τις μέρες μας. Θα πω μονάχα τούτο:

Άριστα θα έπραττε – κατά τη γνώμη μου ο Παλαιστίνιος, αν κατέβαζε και αφαιρούσε εντελώς την ελληνική σημαία από ένα χώρο «επίσημα προσβλητικό» για τη σημαία του κράτους και ια την εκδήλωσή τους και να μην την ξανατοποθετούσε σε θέση που και μόνο να την έβλεπε κανείς θα ντρεπόταν, αναλογιζόμενος την “θέση” που πήρε ο Μητσοτάκης σε σχέση με την υπόθεση του Παλαιστινιακού ζητήματος. Θέση ξεφτιλισμένης κωλοτούμπας που χθες προσπάθησε κάπως να ανασκευάσει! Ντράπηκε ο άνθρωπος που την είδε εκεί παρατημάνη και προδομένη από τους Έλληνες. Μάλλον θα προσπάθησε να την διαφυλάξει από το όνειδος να βρίσκεται σε χώρο που η περηφάνια και η τιμή της, χάνονταν από τη ντροπή που κάι Πλεύρηδες και άλλα ναζιστοειδή την χρησιμοποιούσαν για να “πατριωτίσουν” τη μισαλλοδοξία τους. Και μάλλον ο δικός του αγνός πατριωτισμός κι ο σεβασμός προς την πατρίδα που τον φιλοξενει δεν του επέτρεπαν να μένει αδιάφορος (!!!).

Δυστυχώς όμως δίπλα στην Παλαιστινιακή σημαία που συμβολίζει τον πολύχρονο αγώνα για πατρίδα κι ελευθερία ενός λαού, ο Παλαιστίνιος ξανατοποθέτησε την ελληνική, που το κράτος της στηρίζει το «δικαίωμα της αυτοάμυνας» του κράτους, που χρόνια τώρα κατέχει την πατρίδα του και δολοφονεί το λαό του, που σκοτώνει, βιάζει, καταστρέφει, βομβαρδίζει, σφαγιάζει, δολοφονεί, κλέβει, αρπάζει, χωρίς σταματημό και χωρίς διάκριση ένα λαό για να τον εξαφανίσει! Έναν κράτος που έχει στη διάθεσή του όλα τα όπλα και όλα τα μέσα μαζικής σωματικής και πνευματικής δολοφονίας του κόσμου! Μόνο πως δεν υπολόγισαν ότι: 

“Ωραία είναι τα όπλα και τα μέσα…

φονιάδες των λαών και δολοφόνοι.

Σας προστατεύουνε τα τάνκς, τ’ αεροπλάνα,

σας προστατεύει και η βαρβαρότητά σας!

Ποιος όμως θα σας σώσει απελπισμένους

απ’ την οργή, το αίμα και το μύρο των νεκρών

που κείτονται σε δρόμους, σε πλατείες

τη δρόσο περιμένοντας ν’ ανθίσουν; 

Γιατί να είστε σίγουροι, φονιάδες των λαών,

θ’ ανθίσουν! Νά ‘στε σίγουροι. 

Κινούν ν’ ανθίσουν…

Το τι θα έκανε ο ναζιστάκος πρώην υπουργός και νυν βολευτής της ΝΔ με τη ναζιστοπαρέα που έχουν στήσει μαζί με τον πρωθυπουργό, είναι απόλυτα τεκμαιρόμενο από τα λόγια του. Σίγουρα κάποιος λοχίας (για παραπάνω είναι απολύτως ανάξιος)  σε κάποιο τάγμα Χιτών ή Σουμπεριτών (για να κάνω κι εγώ τον μάντη, όπως κάνει αυτός) θα είχε καταταγεί… Εκτός κι αν είχε κουτάλι να τρέχει από καζάνι σε καζάνι της ΕΠΟΝ να κλέβει φαγητό για την ατρόμητη και πολύτιμη θρασύδειλη και ψοφοδεή κορμάρα του!!! Για κάτι παραπάνω δεν είναι άξιος! (θυμηθείτε λίγο την έντρομη εμφάνισή του από την εντελώς άδεια – όπως το κεφάλι κι η ψυχή του – πλατεία των Εξαρχείων!!!

Όσο για τη σημαία του Ισραήλ που πραγματικά πρόσβαλε διεθνώς και αμετάκλητα το λαό μας και την ψηφιακή της ανύψωση – στην  πρόσοψη κιόλας, δηλαδή κατάμουτρα όλων μας – όταν την κάρφωσαν εκεί, δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος Σιάντας ή Γλέζος να την πετάξουν στα σκουπίδια! Θα μπορούσε να την βάψει κόκκινη σαν το αίμα που χύνουν ” στη Γάζα τα περήφανα παιδιά της”. Έτρεμε σαν το κουνέλι, ο ένδοξος …καταδρομέας, ψελλίζοντας: “η πλατεία εάλω”!!!

Τρία πράγματα έννοιες – ιδανικά δεν πρόκειται να καταλάβετε ποτέ σας, εσείς τα ανθρωπάρια της υποταγής, τα ναζιστοαναθρέμματα της ψευτιάς και της υποκρισίας: αυτές της πατρίδας, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

Ελεύθεροι είστε όταν εντέλλεστε να υποτάξετε όλους τους άλλους με οποιονδήποτε τρόπο σας επιτρέπουν. Γιατί έχετε μάθει (απ’ τα γεννοφάσκια σας) πως η ελευθερία είναι κάτι που σου δίνει το αφεντικό, γλείφοντάς το για να το υπηρετείς πιστά και αφοσιωμένα.

Την έννοια «πατρίδα» δεν την γνωρίζετε – κι ας την επικαλείστε συστηματικά – γιατί ποτέ σας δεν είχατε κι ούτε θα έχετε πατρίδα. Γιατί έχετε μάθει από τα γεννοφάσκια σας να γίνεστε οι κολαούζοι στον εκάστοτε ισχυρό οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά εξωτερικό κατακτητή και

Την έννοια «ανεξαρτησία» αφού ποτέ δεν υπήρξατε εσείς κι οι φάρες σας όντα με σπονδυλική στήλη. Οσφυοκάμπτες από τα γεννοφάσκια σας και εθελόδουλοι. Μ’ αυτούς τους τίτλους είστε καταγεγραμμένοι στο «διεθνές ιστορικό κιτάπι»!

Αλλά που να φανταστεί κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος ότι κάπου δεν έφτανε σε τόσο βάθος ο …πάτος της ξεφτίλας και της ασυνειδησίας σας.

Αλλά αυτοί είστε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί